1. Wie zijn wij?

LACUS LEGAL is gestart in 2016. LACUS richt zich op de regio Den Haag. Sinds 2016 worden wij gekenmerkt als "Huisjuristen". Wij dragen deze naam met trots. Vele klanten staan wij al sinds 2016 bij in hun incassozaken, juridische vraagstukken en personeelsvraagstukken. Onze ervaring, betrokkenheid en kennis van de materie stelt ons in staat snel te schakelen en maatwerk adviezen te leveren aan onze klanten.

Van alle markten thuis

Hoewel juridische geschillen voorkomen en oplossen onze hoofdtaak is bieden wij onze klanten de mogelijkheid hun debiteurenbeheer door ons te laten verzorgen. Op deze wijze heeft de klant een vast adres en weet hij van te voren welke service hij kan verwachten. Doordat wij vaak goed bekend zijn met de bedrijfsvoering en debiteuren van onze klanten kunnen wij vaak vorderingen succesvol innen terwijl de relatie tussen klant en debiteur in tact blijft.

Ons team

Wij werken samen met verschillende juristen met ieder hun eigen vakgebied. Indien wij de hulp moeten inroepen van deurwaarders of gespecialiseerde advocaten dan werken wij met vaste partijen waar wij door de jaren heen een goede relatie mee hebben opgebouwd en waarvan wij weten dat uw zaak op de beste manier wordt behandeld. Op deze wijze bent u altijd verzekerd van het beste advies.

Particuliere klanten

Vanzelfsprekend staan wij ook particulieren bij. Lacus Legal heeft ruime ervaring in civiele procedures, geschillen met overheden en familiezaken.

Neem vandaag nog contact met ons op